Webinar: Malazgirt Savaşı ve Savaş Alanı Arkeolojisi

08.05.2021 Cumartesi günü Saat 21:30'da Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Adnan Çevik "Malazgirt Savaşı ve Savaş Alanı Arkeolojisi" konulu konuşmasıyla Fakültemiz Sosyal Bilgiler Öğretmenliği Anabilim Dalı'nın konuğu olacak. Konusu çok güzel ve aynı zamanda ilgi çekici webinarımıza Malazgirt ruhunu yaşamak isteyenleri bekliyoruz.

Bir ‎1 kişi ve ‎şunu diyen bir yazı '‎æ Fırat Üniversitesi Eğitim Fakültesi Türkçe ve Sosyal Bilimler Eğitimi Bölümü Malazgirt Savaşı ve Savaş Alan'ı Arkeolojisi 可ਰ 国›› o00 圓国 មម KONUŞMACI: Prof Dr. Adnan ÇEVİK. Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Tarih Bölümü 1975 08.05.2021 Cumartesi I Saat 21.30 Link: 000 日日 Tasarım: Cihangir Eker o00 日日 00ם‎'‎‎ görseli olabilir