EĞİTİM FAKÜLTESİ-MİLLİ EĞİTİM BULUŞMALARI-3

Öğretmenlik Uygulaması Değerlendirme Toplantıları'nın üçüncü ayağı Fakültemiz Fen Bilgisi Eğitimi Anabilim Dalı öğretim üyeleri, öğrencilerimizin uygulama okulları olan Aziz Gül, İhsan Tangülü, Şehit Önder Pınar ve TOKİ Fırat Ortaokullarının yöneticileri ve öğretmenleriyle gerçekleştirildi. Milli Eğitim Şube Müdürü Mahmut Göçüncü beyin de katıldığı toplantıda Öğretmenlik Uygulaması dersinin yürütülmesi sürecinde yaşanan sorunlar ele alındı. Öğretmenlik Uygulaması dersinin daha etkili ve amaca uygun yürütülmesi için yapılması gerekenlerin tartışıldığı, karşılıklı görüş alışverişinde bulunulan ve oldukça verimli geçen toplantıya katılan Milli Eğitim Şube Müdürümüze, uygulama okullarımızın yönetici ve öğretmenleri ile Fen Bilgisi öğretmenliği öğretim üyelerine teşekkür ederiz.