AKREDİTASYON ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

Fakültemizde Akreditasyon çalışmaları kapsamında üçüncü toplantımız gerçekleştirildi. Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. Soner ÖZGEN ve Prof. Dr. Mehmet YILMAZ'ın da katıldığı toplantıya Dekan Yardımcılarımız Doç. Dr. Mustafa UĞRAŞ, Dr. Öğretim Üyesi Ferhat BAHÇECİ, Bölüm Başkanlarımız ve Fakülte Sekreterimiz Mustafa GİRİŞ iştirak ettiler. Toplantıda, fakültemizin Dekanı Prof.Dr.Mehmet Nuri GÖMLEKSİZ, akreditasyon sürecinin başlatılmasına ilişkin şu ana kadar yapılanlar ile yapılması planlanan çalışmalar hakkında bilgiler sundu. Rektör Yardımcılarımız sürecin etkili ve verimli şekilde yürütülmesi için akreditasyon komisyonu ile çok değerli bilgiler paylaşıp, önerilerde bulundular. Oldukça verimli geçen toplantı karşılıklı soru cevap ile devam etti ve bir sonraki toplantıda görüşmek üzere sona erdi.