ŞEHİDİMİZİN AİLESİNDEN ZİYARET

27 Mayıs 2020 tarihinde İdlip'te terör örgütünün kahpece düzenlediği mayınlı saldırıyla şehit olan Fakültemiz Türkçe Öğretmenliği mezunu Canberk TATAR'IN babası, annesi ve kardeşini fakültemizde ağırladık. Şehidimizin ailesi ile bir süre sohbet eden Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Mehmet Nuri GÖMLEKSİZ, şehitliğin kutsal bir mertebe olduğunu vurgulayarak, vatanın bölünmez bütünlüğü için canlarını feda eden şehitlerin haklarının asla ödenemeyeceğini ifade etti. Dekan Gömleksiz başta şehidimiz Canberk TATAR olmak üzere tüm şehitlerimize rahmet, gazilerimize de şifa dileklerini iletti. Türk devleti ve milletinin her zaman şehitlerimizin ailelerinin yanında olduğunu belirten Fakültemiz Dekanı, hepimizin büyük bir aile olduğunu ve birbirimizin derdiyle dertlenen asil bir millet olduğumuzu ifade ederek şehidimizin ailesine ziyaretlerinden dolayı teşekkürlerini sundu. Şehidimizin babası Çetin Tatar da şehit ailesi olmanın büyük bir onur ve gurur olduğunu belirterek, şehit oğlunun mezun olduğu okulda bulunmanın kendilerini çok duygulandırdığını ifade etti.