2018-2019 Mezuniyet Töreni

Fırat Üniversitesi 2018-2019 Akademik Yılı Genel Mezuniyet Töreni mezun öğrenciler, aileleri ve çok sayıda davetlinin katılımıyla gerçekleşti.

Fırat Üniversitesi Şenlik alanında düzenlenen mezuniyet törenine, Elazığ Valisi Çetin Oktay Kaldırım, 8. Kolordu Komutanı Korgeneral Osman Erbaş, Cumhuriyet Başsavcısı Osman Köse, Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kutbeddin Demirdağ, Elazığ Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Üyesi Muyettin Kaya, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Mehmet Cebeci, Prof. Dr. Sadettin Tanyıldızı, Prof. Dr. Halil Hasar, Genel Sekreter Namık Kemal Öndaş, Fırat Üniversitesi yöneticileri, öğretim üyeleri, mezun öğrenciler ve aileleri katıldı.

Mezuniyet töreninde sahne alan ünlü sanatçı Buray, gecede sevilen şarkılarını Fırat Üniversitesi'nden mezun olan öğrenciler ve vatandaşlar için seslendirdi.

Fırat Üniversitesi 2018-2019 Akademik Yılı Mezuniyet Töreni havai fişek gösterileri ve kep atma töreni ile sona erdi.