10 Kasım Atatürk'ü Anma Programı

Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün vefatının 79. yıldönümü nedeniyle Eğitim Fakültesinde bir anma programı düzenlendi.
Fakülte yönetimi ve öğrencilerin katıldığı program 09:05'de saygı duruşu, İstiklal Marşı ve açılış konuşması ile başladı.

Daha sonra fakülte öğretim elemanlarından Arş.Gör.Dr. Birol Bulut tarafından "Atatürk'ün Liderlik Özellikleri" konulu bir konferans verildi.Bulut konuşmasında, Mustafa Kemal'i Atatürk yapan özellikleri sıraladı. Herşeyden önemlisi Atatürk'ün bir öğretmen olduğu ve bu özelliği ile bir millete yeni bir diriliş hamlesi kazandırdığına değindi. Atatürk'ün "Ben herşeyden önemlisi bir öğretmenim" sözüyle geleceğin öğretmenlerine de eşsiz bir rol model olduğuna değindi. Yine Atatürk'ün " Milletleri kurtaracak olanlar yanlız ve ancak öğretmenlerdir" sözüyle öğretmenlere kutsal bir misyon yüklediğini hatırlattı.

Konferans ile birlikte Program sona erdi.