Haberler

Webinar: Malazgirt Savaşı ve Savaş Alanı Arkeolojisi Cuma, Mayıs 7, 2021 - 02:46

08.05.2021 Cumartesi günü Saat 21:30'da Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Adnan Çevik "Malazgirt Savaşı ve Savaş Alanı Arkeolojisi" konulu konuşmasıyla Fakültemiz Sosyal Bilgiler Öğretmenliği Anabilim Dalı'nın konuğu olacak. Konusu çok güzel ve aynı zamanda ilgi çekici webinarımıza Malazgirt ruhunu yaşamak isteyenleri bekliyoruz.

FAKÜLTEMİZ AKREDİTASYON BİRİMİ TOPLANTISI Cuma, Mayıs 7, 2021 - 02:40

4 Mayıs 2021:

UZAKLARI YAKIN EDİYORUZ: FAKÜLTE-ÖĞRENCİ BULUŞMALARI-6 Çarşamba, Mayıs 5, 2021 - 17:18

7 MAYIS CUMA GÜNÜ SAAT 21.00'DE FAKÜLTE-ÖĞRENCİ BULUŞMALARIMIZIN ALTINCISINI PDR BÖLÜMÜ ÖĞRENCİLERİMİZLE GERÇEKLEŞTİRECEĞİZ.

Katılım için Tıklayınız

Webinar: Kitap resimleme ve illüstrasyon Çarşamba, Mayıs 5, 2021 - 13:51

EĞİTİM FAKÜLTESİ-MİLLİ EĞİTİM BULUŞMALARI-4 Cumartesi, Mayıs 1, 2021 - 11:03

Akreditasyon Komisyonu Toplantısı Cuma, Nisan 30, 2021 - 17:26

Fakültemizin akreditasyon sürecinde bulunan Fen Bilgisi, Türkçe, Resim-İş, Sınıf Eğitimi anabilim dalı başkanları ve ilgili birimlerin akreditasyon komisyon üyeleri ile bir toplantı düzenlendi. Toplantıda akreditasyon çalışmaları çerçevesinde Fakültemizde şu ana kadar yapılanlar ve bundan sonra yapılacaklar üzerinde görüş alışverişinde bulunuldu.

YUNUS EMRE VE TÜRKÇE YILI DOLAYISIYLA DÜNYA DİLİ TÜRKÇE KONFERANSI Perşembe, Nisan 29, 2021 - 20:33

YUNUS EMRE VE TÜRKÇE YILI DOLAYISIYLA DÜNYA DİLİ TÜRKÇE KONFERANSI: TÜRK DİL KURUMU BAŞKANI PROF. DR. GÜRER GÜLSEVİN

EĞİTİM FAKÜLTESİ-MİLLİ EĞİTİM BULUŞMALARI-3 Çarşamba, Nisan 28, 2021 - 20:13

Öğretmenlik Uygulaması Değerlendirme Toplantıları'nın üçüncü ayağı Fakültemiz Fen Bilgisi Eğitimi Anabilim Dalı öğretim üyeleri, öğrencilerimizin uygulama okulları olan Aziz Gül, İhsan Tangülü, Şehit Önder Pınar ve TOKİ Fırat Ortaokullarının yöneticileri ve öğretmenleriyle gerçekleştirildi.

KONFERANS: DÜNYA DİLİ TÜRKÇE Salı, Nisan 27, 2021 - 13:23

Türk Dil Kurumu Başkanı Prof. Dr. Gürer GÜLSEVİN Yunus Emre ve Türkçe Yılı Etkinlikleri çerçevesinde düzenlediğimiz Dünya Dili Türkçe konulu konferansta Fakültemizin konuğu olacaktır. Sayın Hocamızın Türkçenin dünya dilleri arasındaki yeri ve önemi üzerinde duracağı konuşması 28 Nisan Çarşamba günü saat 20.30'da başlayacaktır.

Webinar: Türkçe Öğretiminde Metinlerden Yararlanma Salı, Nisan 27, 2021 - 13:19

Gazi Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Hayati Akyol hocamız "Türkçe Öğretiminde Metinlerden Yararlanma" konulu webinarda Fakültemiz Türkçe ve Sosyal Bilimler Eğitimi Bölümü'nün davetli konuşmacısı olacak.

Sayfalar