Haberler

BÖLÜMLERİMİZDE AKREDİTASYON ÇALIŞMALARI BAŞLADI-EĞİTİM BİLİMLERİ BÖLÜMÜ Çarşamba, Ocak 13, 2021 - 22:00

Fakültemizde devam etmekte olan akreditasyon çalışmaları kapsamında Eğitim Bilimleri Bölümü öğretim elemanları ile bilgilendirme toplantısında bir araya geldik.

SENATO ÜYESİ VE FAKÜLTE YÖNETİM KURULU SEÇİMLERİ Cumartesi, Ocak 9, 2021 - 18:04

Fakültemizde, 08.01.2021 tarihinde fakülte yönetim kurulu tarafından yapılan seçim sonucunda, Türkçe Öğretmenliği Öğretim Üyesi Prof. Dr. Serdar YAVUZ fakültemizin senato temsilci üyesi, Eğitim Bilimleri Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Muhammed TURHAN ile Sosyal Bilgiler Öğretmenliği Öğretim Üyesi Doç. Dr. Birol BULUT ise fakülte yönetim kurulu üyesi olarak seçilmişlerdir.

AKREDİTASYON HAZIRLIKLARI SÜRECİNDE 4. BİLGİLENDİRME TOPLANTISI YAPILDI Perşembe, Ocak 7, 2021 - 08:52

Fakültemizin akreditasyon çalışmaları çerçevesinde bölüm ve anabilim dalı başkanları ile fakültemiz öğretim elemanları için düzenlenen bilgilendirme toplantılarından biri daha gerçekleştirildi.

AKREDİTASYON ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR Perşembe, Aralık 31, 2020 - 09:11

Fakültemizde Akreditasyon çalışmaları kapsamında üçüncü toplantımız gerçekleştirildi. Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. Soner ÖZGEN ve Prof. Dr.

VEFAT VE BAŞSAĞLIĞI Salı, Aralık 29, 2020 - 11:20

Fakültemiz İlköğretim Bölümü Sosyal Bilgiler Öğretmenliği Anabilim Dalında 2004-2009 yılları arasında görev yapmış olan değerli hocamız Prof. Dr. Mehmet KÖÇER 28.12.2020 tarihinde vefat etmiştir. Aramızdan erken ayrılışı bizleri derinden üzmüştür. Mehmet KÖÇER hocamıza Allah’tan rahmet, ailesine ve yakınlarına başsağlığı diliyorum.

Prof. Dr. Mehmet Nuri GÖMLEKSİZ

SEMİNER "GELECEĞİN MESLEKLERİ" Çarşamba, Aralık 9, 2020 - 23:28

Fakültemiz Eğitim Bilimleri Bölümü, Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Anabilim Dalı, öğretim elemanlarından Arş. Gör. Rüstem Göktürk HAYLI, Din Öğretimi Genel Müdürlüğü’nün “Hedef 2021” Projesi kapsamında Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesi tarafından düzenlenen Meslek Tanıtım Günleri’nin birincisinde, 12.

FAKÜLTE KURULU SEÇİMİ Cuma, Aralık 4, 2020 - 20:19
3 ARALIK DÜNYA ENGELLİLER GÜNÜ Perşembe, Aralık 3, 2020 - 16:11