DEKANLIK DEVİR TESLİM TÖRENİ Pazartesi, Şubat 17, 2020 - 17:19

Fırat Üniversitesi Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Erol ASİLTÜRK, düzenlenen törenle dekanlık görevini Prof. Dr. Mehmet Nuri GÖMLEKSİZ’e devretti.

PDR Öğrencileri Okul Psikolojik Danışmanlığı Günleri’ne Katıldı Pazartesi, Aralık 30, 2019 - 17:17

Fakültemiz Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık bölümü öğrencileri 21 Aralık 2019 tarihinde Diyarbakır'da düzenlenen "Okul Psikolojik Danışmanlığı Günleri" programına fakültemiz akademisyenlerinden Dr. Öğretim Üyesi Mustafa Savcı rehberliğinde katılmışlardır.

TARİHİ SİL BAŞTAN YAZDIRAN KEŞİF “GÖBEKLİTEPE” GEZİSİ Salı, Aralık 24, 2019 - 16:42

TARİHİ SİL BAŞTAN YAZDIRAN KEŞİF “GÖBEKLİTEPE” GEZİSİ

"EĞİTİMDE YENİLİK" KONULU SÖYLEŞİ Çarşamba, Aralık 11, 2019 - 16:45

FAKÜLTEMİZDE "EĞİTİMDE YENİLİK" KONULU SÖYLEŞİ DÜZENLENDİ.

"DİKKAT EKSİKLİĞİ VE HİPERAKTİVİTE" KONULU KONFERANS Çarşamba, Aralık 11, 2019 - 15:59

FAKÜLTEMİZDE "DİKKAT EKSİKLİĞİ VE HİPERAKTİVİTE" KONULU KONFERANS DÜZENLENDİ.

24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ Perşembe, Aralık 5, 2019 - 22:41
"ALZHEIMER" KONULU KONFERANS Salı, Aralık 3, 2019 - 22:01

Fakültemiz, Sosyal Bilgiler Eğitimi Bölümü Topluma Hizmet Uygulamaları dersi kapsamında “Alzheimer” konulu konferans düzenlendi. Konferansa fakültemiz Dekan Yardımcıları, öğretim üyeleri ve çok sayıda öğrenci katılım gösterdi.

"BİR BAŞARI ÖYKÜSÜ" KONULU KONFERANS Salı, Aralık 3, 2019 - 21:56

Üniversitemiz Teknoloji Fakültesi öğretim üyelerinden Prof.Dr.İbrahim TÜRKOĞLU, Doç.Dr.İlyas SOMUNKIRAN ve Proje Takımında yer alan öğrenciler tarafından fakültemiz konferans salonunda “Bir Başarı Öyküsü” konulu konferans verilmiştir. Konferansa fakültemiz Dekanı Prof.Dr.Erol ASİLTÜRK, Dekan Yardımcıları, Öğretim üyeleri ve çok sayıda öğrenci katılmıştır.

"BİR KADIN BİR FİDAN" PROJESİ Cumartesi, Kasım 16, 2019 - 08:11

FAKÜLTEMİZ ÖĞRENCİLERİ “BİR KADIN BİR FİDAN” PROJESİ KAPSAMINDA FİDAN DİKTİ…

KONFERANS-Atatürk ve Türk Gençliği Çarşamba, Kasım 13, 2019 - 14:16

"10 Kasım Atatürk'ü Anma Haftası" kapsamında fakültemiz konferans salonunda "Atatürk ve Türk Gençliği" konulu bir konferans verilmiştir. Konferansa fakültemiz Dekanı Prof.Dr.Erol ASİLTÜRK, Dekan Yardımcıları, Öğretim elemanları ve çok sayıda öğrencimiz katılım göstermiştir.

Sayfalar